El ‘Triple Solidari’ de Bankia aporta 30.000 euros a la formació dels entrenadors de L’Alqueria

15/06/2018

Els 728 triples anotats per Valencia Basket durant la temporada 2017-2018 i els huit encerts amb valor doble convertits des del centre del camp suposen una nova xifra rècord en el ‘Triple Solidari’ de Bankia des que esta iniciativa es posara en marxa en 2015. En la seua quarta edició consecutiva, l'encert taronja torna a arribar al sostre màxim de 30.000 euros que Bankia donarà per a formar als entrenadors de L’Alqueria del Basket.

 

Durant esta temporada, estos diners s'ha invertit en diferents activitats de formació contínua d'entrenadors i en la realització d'una dotzena de clínics que han comptat amb la participació de quasi 1.200 entrenadors.

 

Els tècnics de L’Alqueria del Basket, així com els preparadors de molts altres clubs de la Comunitat Valenciana, han pogut aprendre amb les classes magistrals d'alguns dels millors entrenadors del nostre país com Jaume Ponsarnau, Ricard Casas o Borja Comenge o professionals internacionals de la talla de Maurizio Cremonini, Andrija Gabrilovic, Dorian Lee o Paul Dorochenko.

 

Des de fa quatre temporades, i dins del programa ‘Més que un Triple’, el ‘Triple Solidari de Bankia’ convertix l'encert des de la línia de tres punts en ajuda per a la Fundació València Bàsquet 2000.

 

En concret, per cada triple convertit per l'equip taronja en els seus partits oficials, Bankia aporta 50 euros destinats a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC. I dobla la seua donació fins als 100 euros per cada encert des del centre del camp en el ‘Triple Solidari’.

 

En les quatre edicions d'esta temporada han provat sort des de la meitat de la pista aficionats assistents als partits de l'equip taronja, jugadors del primer equip femení del Valencia Basket i representants del col·lectiu més beneficiat per esta iniciativa, els entrenadors de L’Alqueria del Basket. I ho han fet amb encert, anotant des de la meitat de la pista almenys una vegada en cadascuna de les edicions especials i amb un total de huit ‘Triples Solidaris’ convertits des del centre del camp.

 

Des que esta iniciativa es va posar en marxa, Bankia ha donat a l'Escola i Planter de la Fundació del Valencia Basket Club una xifra que seguix pujant. En concret, els més de 2.400 triples del Valencia Basket en les quatre últimes temporades s'han convertit en més de 100.000 euros que s'invertixen de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L’Alqueria del Basket.


TAGS: