Pinturas Isaval dobla la seua aposta pel Valencia Basket

18/06/2018

Valencia Basket i Pinturas Isaval han ampliat per dues temporades més l'acord de patrocini que des de 2014 unix a estes dues entitats, per la qual cosa l'empresa valenciana, especialitzada en la fabricació de pintures de la més alta qualitat i tecnologia, mantindrà el seu suport al club taronja almenys fins al 30 de juny de 2020.

Amb el nou acord, Pinturas Isaval doblarà la seua aposta pel Valencia Basket incloent el logotip de la seua marca en l’equipació oficial del joc del primer equip femení del Valencia Basket, que en la campanya 2018-19 s'estrenarà en la màxima categoria del bàsquet femení espanyol. A més d'aparèixer en la camiseta de les nostres xiques, el logo de Isaval seguirà en les equipacions de joc del primer equip masculí, passant en la nova temporada a ocupar la posterior dels pantalons.

A més, Pinturas Isaval manté la presència en la resta de suports amb els quals ha comptat en l'actual temporada com la publicitat estàtica en el pavelló de la Font de Sant Lluís, les accions en els partits patrocinats i uns altres com el ‘Racó de la Pintura’ de Isaval que ja s'ha convertit en un clàssic de les activitats d'animació fixes que es repetixen en tots els partits de casa, donant la possibilitat als més xicotets de fer les seues pancartes personalitzades sobre cartolines del nostre color corporatiu.

En les promocions especials dels seus partits patrocinats, Pinturas Isaval ha sorprès amb el disseny dels aplaudidors amb els quals inunda el pavelló, regalant camisetes signades per a celebrar el seu 50º aniversari en el partit d'esta temporada davant Iberostar Tenerife o llançant centenars de pilotes i camisetes tematitzades a les graderies de la Fonteta cada vegada que li ha correspost col·laborar per a crear el millor ambient en els nostres partits.

Pinturas Isaval va nàixer com a empresa de pintures valenciana en 1968. A dia de hui continua sent una empresa familiar, que destaca pels seus sistemes integrals de rehabilitació de façanes, havent-se convertit en una companyia de referència nacional amb destacada activitat internacional. Durant el seu temps de col·laboració amb Valencia Basket, esta empresa ha ampliat les seues instal·lacions amb 4.000 m2 més dedicats a la fabricació de morters tecnològics i masilles arribant així als 21.000 m2 i ha estès el seu àmbit d'actuació a camps com la rehabilitació energètica d'edificis, sistemes pigmentaris o projectes d'instal·lació de revestiments decoratius, tot sempre amb tecnologia 100% pròpia.


TAGS: