Josep Puerto convocat amb la selecció espanyola sub20

18/06/2018

Nova alegria per a València Basket i L’Alqueria del Basket en forma de convocatòria amb la selecció espanyola d'un dels seus jugadors. En este cas es tracta de Josep Puerto, jugador de l'EBA i habitual del primer equip, que formarà part de la selecció espanyola sub20.

 

Del 19 al 28 de juny, els grans talents del nostre país treballaran a les ordes de Luis Guil, de cara a l'Europeu de la categoria que es disputarà del 14 al 22 de juliol. Amb 17 jugadors preseleccionats, l'equip treballarà afrontant un amistós el dia 26 davant de la selecció sub22 que entrena el tècnic De València Basket, Jaume Ponsarnau.

 

Entre el 29 de juny i l'1 de juliol, la selecció afrontarà una prova seriosa en el camí a l'Europeu disputant el torneig de Barakaldo, en el que es mesurarà a França, Alemanya i Euskadi. Posteriorment, i abans d'afrontar la competició que li mesurarà a Ucraïna, de nou França i a Croàcia en Chemnitz, el combinat de Guil es mesurarà també a Ucraïna en partits preparatoris.

 

La convocatòria de Puerto després de la seua gran temporada, és un reflex més del bon treball que es realitza a València Basket i de com L’Alqueria del Basket continua donant els seus fruits.


TAGS: