Àmplia representació taronja en la selecció espanyola U22

19/06/2018

La Federació Espanyola de Bàsquet ha fet pública la convocatòria per a la Selecció U22 masculina, que es concentrarà durant una setmana a Guadalajara, on a més de realitzar unes sessions d'entrenament a les ordres del nou entrenador del Valencia Basket, Jaume Ponsarnau, jugarà dos amistosos davant els xics del combinat sub’20.

En una llista amb marcat sabor taronja, al seleccionador Jaume Ponsarnau li acompanyen en esta convocatòria el base del Valencia Basket Sergi García i altres dos membres del cos tècnic del primer equip taronja: el fisioterapeuta Jordan Sospedra i el delegat Alfonso Castella.

Este combinat de jugadors nascuts en 1996 o 1997 es concentrarà a Guadalajara des del dissabte 23 de juny fins al dissabte 30 de juny per a treballar a les ordres del nou primer tècnic del Valencia Basket. I jugarà dos partits amistosos davant la Selecció Espanyola U20M (amb la qual estarà concentrat l’aler taronja Josep Puerto) que es disputaran el dimarts 26 i el dimecres 27 de juny en la ciutat manxega.


TAGS: