Disponibles els tríptics d'inscripció per a la quarta edició del Campus Bankia de l'Esforç

19/06/2018

Els tríptics per a realitzar la sol·licitud d'inscripció en la quarta edició del Campus Bankia de l'Esforç ja estan disponibles en totes les oficines de Bankia de la Comunitat Valenciana, en les oficines del Valencia Basket i en L’Alqueria del Basket. Este document, completat amb les dades del participant, haurà de ser presentat al costat de la resta de requisits necessaris per a formalitzar la inscripció en el Campus. El dijous 5 de juliol de 2018 és la data límit per a la presentació de sol·licituds, que es poden entregar en les oficines del Valencia Basket de diferents formes: presencialment, per correu ordinari o per missatger.

Totes les persones interessades a inscriure a algun participant de manera no presencial poden descarregar el tríptic d'inscripció en este enllaç

En esta quarta edició del Campus Bankia de l'Esforç es concediran 100 beques esportives als millors estudiants nascuts entre 2001 i 2009 residents a la Comunitat Valenciana perquè participen en el Campus, que tindrà lloc del 23 al 29 de juliol en les instal·lacions de Calvestra.

Bankia reconeixerà els 100 millors expedients presentats assumint el 70% de les despeses d'allotjament i manutenció durant la setmana. Els becats hauran d'abonar el 30% restant, en concret, 97 euros per xiquet. A més, cada participant rebrà com a regal dues camisetes i un pòster.

 

Tres grups repartits per edat

Una de les novetats d'esta edició és que les beques es repartiran de forma equitativa en diferents franges d'edat per a repartir millor les oportunitats. Es concediran 33 beques per als millors expedients en categoria 1 (nascuts en 2007, 2008 i 2009), 33 per a expedients en categoria 2 (nascuts en 2004, 2005 i 2006) i 34 per als millors expedients en categoria 3 (nascuts en 2001, 2002 i 2003). En el cas que hi haja més expedients amb la mateixa qualificació que places disponibles en qualsevol d'estos tres grups, els espais restants per al Campus es sortejaran davant notari.

 

Les condicions necessàries per a poder accedir al Campus Bankia de l'Esforç seran:

Ø  Nascuts entre l'1 de gener de l'any 2001 i el 31 de desembre de 2009.

Ø  Residents en la Comunitat Valenciana.

Ø  Expedient acadèmic del curs 2017-18 amb totes les assignatures aprovades i un mínim de notable en idioma estranger.

 

La documentació que els candidats a la beca hauran d'aportar serà:

Ø  Original del expedient acadèmic del curs 2017-18.

Ø  Díptic del Campus Bankia de l'Esforç amb les dades del participant, que es podrà trobar en totes les oficines de Bankia de la Comunitat Valenciana, així com en les oficines de Valencia Basket.

Ø  Fotocopia de la Tarjeta Sanitaria del participant.

Ø  Fotocopia del DNI del participant.

 

Com a novetat per a esta edició, s'amplia el termini per a sol·licitar plaça en el Campus. Els interessats podran entregar tota la documentació necessària des del moment en el qual l'estudiant dispose de l'expedient fins a les 20:00 hores del dijous 05 de juliol de 2018. L’entrega es deurà realitzar en les Oficines del València Basket (Pavelló de la Font de Sant Lluís. Avinguda Germans Maristes, 16. 46013 València), ja siga de forma presencial, per correu ordinari o per missatger.

 

Entre tots els candidats presentats en el termini previst que complisquen amb totes les condicions, s'escollirà als 100 millors en funció de l'expedient acadèmic presentat.

 

En els dies successius a la data de presentació d'expedients, Valencia Basket publicarà en www.valenciabasket.com la llista de joves acceptats en el Campus Bankia de l'Esforç.

 

Per la necessitat de completar equips per a poder realitzar un bon treball en el Campus, les inscripcions estaran obertes per a altres xiquets i xiquetes no becats, fins a completar un màxim de 150 participants, abonant el preu total d'una plaça en este Campus (325 euros).

 

En les instal·lacions de Calvestra

El Campus Bankia de l'Esforç se celebrarà en les instal·lacions de Calvestra (carretera Villar d'Olmos,km. 5, Requena) que compta amb huit pistes de basket, quatre de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servei d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia.

 

En esta quarta edició del Campus, que se celebrarà des del dilluns 23 de juliol fins al diumenge 29 de juliol i que conclourà després d'un acte de clausura en la Fonteta, es realitzaran dues sessions d'entrenament al dia amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia.

 

També es disputaran diversos concursos, com a 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i allstar. A més, al costat del basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina o rocòdrom.


TAGS: