L’Alqueria albergarà el millor Campus de formació para entrenadors

19/06/2018

La Fundació Aíto García Reneses i València Basket, organitzen un nou Campus de formació per a entrenadors del 25 al 29 de juny en la major instal·lació de bàsquet base del continent. Dirigit per Andreu Casadevall i coordinat per Luis Arbalejo, suposarà una excel·lent oportunitat de millorar la formació de tots els entrenadors interessats.

 

En el curs es comptarà amb la presència de nombrosos tècnics de prestigi, amb àmplia experiència en el món del bàsquet. El mateix Aíto García Reneses, Ibón Navarro o Porfirio Fisac entre altres, compartiran les seues vivències rere anys de treball al màxim nivell amb tots els inscrits.

 

L'objectiu del curs és millorar la capacitat d'observació i anàlisi del joc, incrementar l'ús de les noves tecnologies, actuar de manera crítica davant de la informació, avaluar el rendiment de jugadors i millorar el coneixement de l'entrenament i del joc.

 

Des de 275€ amb menjar inclosa està disponible la inscripció, que també oferix l'opció amb allotjament per 425€ amb pensió completa en habitació compartida i per 500€ en habitació individual. Els interessats poden inscriure's en la web www.fundacionaito.org


TAGS: