La Copa de Espanya Aleví reuneix als millors planters de minibasket a L’Alqueria

20/06/2018

Sol ser tradició en els col·legis celebrar la fi de curs amb una festa, reunir-se per a festejar units el bon treball fet durant tants mesos i abraçar amb entusiasme el descans de l'estiu. Amb eixe mateix esperit naix la Copa d’Espanya Aleví L’Alqueria del Minibasket. 32 equips de xics i xiques procedents de diferents punts d'Espanya es concentraran durant els pròxims quatre dies en la major instal·lació de bàsquet d'Europa per a concloure la temporada amb el millor dels tornejos de bàsquet de formació. Competició, diversió, valors i convivència es confluiran en un esdeveniment amb el segell de qualitat de MHL Sports que arranca amb la intenció de convertir-se en un referent nacional en categoria aleví.

 

La competició, guanyadora del premi Emprén Esport en la recentment estrenada categoria “L’Alqueria del Basket”, inclou fins a onze campions regionals i provincials en l'arrencada d'una cita que tindrà la millor de les seus. Les nou pistes de L’Alqueria del Basket del València Basket acolliran un calendari de partits que s'iniciarà demà dijous a les 18:15 de la vesprada.

 

La carrera pel triomf desembocarà en les finals que es jugaran el diumenge en la pista central, després d'una primera fase de grups i una segona ronda d'eliminatòries directes. Setze plantilles masculines i setze femenines parteixen amb la meta de seguir creixent, formant-se com a jugadors i com a persones.

 

Màxim nivell

La qualitat de la participació tornarà a marcar la diferència en la Copa d'Espanya Aleví. Planters del prestigi de l'Estudiantes, Joventut, Gran Canària, Sant Adrià, Perfumerias Avenida, Celta de Vigo, Stadium Casablanca o l'amfitrió València Basket donen una idea de la previsió d'altíssim nivell que captarà l'atenció de tots els visitants a un esdeveniment d'accés gratuït. Les federacions de Madrid, Catalunya, València, Aragó, Castella i Lleó, Galícia, Navarra, Murcia, Canàries, Andalusia, País Basc i La Rioja tindran representants en una competició amb dimensió estatal i que comptarà amb cinc filials de la Lliga Endesa i nou de les Lliga Femenina.

Congrés amb els majors experts

En paral·lel a la disputa del torneig se celebrarà un Congrés de Minibasket organitzat per Sport Coach Academy. Els entrenadors Sito Alonso i Víctor Lapeña, tots dos presents a València, dirigeixen una sèrie de conferències, taules redones i tallers per a tots els formadors, preparadors físics, i aficionats interessats a aprofundir sobre el valor esportiu i educatiu d'aquesta etapa vital en la progressió del jugador.

 

Joc net

Com ja és norma en totes les competicions de MHL Sports, els participants han signat un compromís per enaltir els valors educatius de l'esport. Baix el lema de 'Amb respecte guanyem tots' tots els participants han hagut de signar unes normes de bones pràctiques per a eradicar conductes antiesportives i violentes de les pistes de joc. Els seguidors hauran de seguir un decàleg de drets i deures perquè la cordialitat siga màxima.

 

La informació que nasca de la Copa d'Espanya Aleví L’Alqueria del Minibasket tindrà diferents canals de difusió. Per a reforçar aquesta difusió s'ha creat una aplicació per a dispositius mòbils i ordinadors des de la qual seguir els resultats, horaris, seus, notícies i altres indicacions útils per a estar al tant de la competició. La app “Leverade” es pot descarregar des dels canals habituals. A més, es desenvoluparà un seguiment especial des de la pàgina web www.alqueriamini.mhlsports.com, Twitter, Facebook i Instagram de MHL Sports i de L’Alqueria del Basket i València Basket.Calendari


TAGS: