AVACU i l’Alqueria del Basket formen xiquets en consum responsable

26/06/2018

Dins dels actes commemoratius del 40 aniversari que l'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris està celebrant enguany, a partir de matí i durant el mes de juliol, l'Associació realitzarà, en col·laboració amb l’Alqueria del Basket, major instal·lació de bàsquet d'Europa i seu de l'escola i pedrera del València Basket Club, una sèrie de tallers de formació dirigits a xiquets sobre diverses temàtiques de consum responsable, dins de l'escola d'estiu que l’Alqueria realitza durant estes setmanes.

 

El primer dels tallers tractarà sobre l'ús responsable de l'aigua, que arreplega consells per a aprendre a estalviar aigua en accions quotidianes del nostre dia a dia. Durant les següents setmanes, s'abordaran temes com el reciclatge, hàbits saludables en l'alimentació o importància de l'exercici físic. L'activitat es durà a terme cada dimecres, en tots els torns de l'escola.

 

Demà a les 9h en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket, tindrà lloc la primera presa de contacte de xiquets i xiquetes amb la nova activitat.


TAGS: