Van Rossom, Abalde i Hlinason, representants taronja en les Finestres FIBA

27/06/2018

Triple presència taronja en les finestres FIBA que comencen demà, obrirà el torn Alberto Abalde a Eslovènia amb Espanya, Sam Van Rossom i Tryggvi Hlinason esperaran el seu torn el divendres amb Bèlgica i Islàndia. El diumenge 1 i dilluns 2, segona jornada.

 

Abalde obri el foc

Dur debut per a Alberto Abalde que es mesurarà demà dijous a Eslovènia en Ljubljana davant de l'actual campiona d'Europa. El segon envit serà a Màlaga el diumenge davant de Bielorússia. Espanya compta els seus 4 partits fins al moment per victòries.

 

Dijous 28

20:30h. Eslovènia – Espanya

 

Diumenge 1

18:30h. Espanya - Bielorrúsia

 

Van Rossom i Hlinason, divendres i dimarts

Despús-demà serà el torn per al base belga Sam Van Rossom i per al pívot islandés Tryggvi Hlinason. En cas de Sam, la selecció belga jugarà dos partits com a local, primer davant de Rússia el divendres 29 i després davant de Bòsnia Hercegovina en la localitat d'Antwerp. El conjunt Belga encara no ha aconseguit sumar una victòria en els seus 4 partits fins ara.

 

En el cas de Tryggvi, doble compromís com a visitant, el divendres visitant Bulgària i el dilluns visitant Finlàndia. Islàndia suma, de moment, 2 victòries i 2 derrotes en el seu grup.

 

Divendres 29

18:00h. Bulgària – Islàndia

20:30h. Bèlgica – Rusia

 

Dilluns 2

18:45h. Finlàndia – Islàndia

20:30h. Bèlgica – Bòsnia Hercegovina

 

 

 


TAGS: