El primer torn de l’Escola d’Estiu en l’Alqueria arriba al seu fi

29/06/2018

El primer torn de la nostra Escola d'Estiu de València Basket en L’Alqueria, ha viscut hui la seua última jornada. Els participants d'este primer torn, han disfrutat d'una última jornada de jocs, activitats i bàsquet en la major instal·lació d'este esport que existix en el continent. Per davant quatre torns més durant el mes de juliol.

 

Matins i vesprades d'activitats

Cada dia d'estada en l’Escola d’Estiu estarà ple d'activitats. Pels matins, arribada entre les 8.30 i les 9 hores amb entrene de bàsquet, esmorzar, activitats, jocs i concursos. A les vesprades, descansos amb possibilitat de cine, entrenament de bàsquet, i berenar per a l'arreplega a les 18 hores.

 

Adaptats a cada necessitat

València Basket oferix la possibilitat d'adaptar-te a les necessitats de cada assistent, podent contractar dies solts, només matins o dies complets, o bé setmanes senceres. Tota una setmana eixirà per 125 euros, i en el cas que només siguen tots els matins, 80 euros. També es poden contractar dies complets a raó de 30 euros el dia complet i de 18 euros cada matí solta. A més enguany les opcions es multipliquen amb Escola en l’Alqueria i també en l'IALE Sports Center de l’Eliana.

 

Inscripció

A continuació adjuntem tots els fulls d'inscripció necessàries per a poder unir-te a l’Escola d’Estiu. Per a completar la inscripció has de realitzar l'ingrés i entregar el resguard junt amb la resta de la documentació en L’Alqueria del Basket, de 9:30 a 14h i de 16h a 20h. Per a qualsevol dubte, pots cridar al 96 121 55 43.

-         Full d’inscripció Escola IALE

-         Full d’inscripció Escola Alqueria


TAGS: