L’Alqueria del Basket, una referència també a Xina

05/07/2018

4 jugadors xinesos han començat hui a treballar en la major instal·lació de bàsquet d'Europa. No és casualitat. L’Alqueria del Basket continua traspassant fronteres i s'ha convertit en una referència més enllà del nostre continent. Fruit d'açò, naix l'acord amb l'empresa Bolong Sports Company, responsable de l'entrenament dels quatre xics d'entre 15 i 16 anys d'edat.

 

“Amb l'acord que tenim, intentem que xics del país asiàtic puguen vindre ací a disfrutar de les nostres instal·lacions i al mateix temps poder-los introduir la nostra metodologia, que és el que ells demanden constantment” reflectix Andreu Casadevall, coordinador de planter masculí. En esta primera experiència, que tindrà la seua continuïtat el pròxim mes d'agost, els jugadors procedents de la ciutat d'Handan desenrotllaran el seu treball a les ordes de tècnics de València Basket fins al pròxim dia 14, i a més podran conéixer la ciutat amb tots els detalls.

 

Bolong Zheng, amb experiència en el bàsquet espanyol, és el responsable de l'activitat per part de l'empresa asiàtica. “Hem portat a estos xics de Xina perquè volen millorar les seues habilitats. Volem que tinguen el millor entrenament en el bàsquet espanyol i a més tenim ací estes grans instal·lacions de València Basket i tot el suport necessari. Amb este treball esperem que aconseguixen el seu major potencial i això els puga ajudar a tindre una millor carrera en el bàsquet quan tornen a Xina” exposava respecte als objectius de l'acord.

 

L'activitat, d'altra banda, es planteja també a llarg termini. “Estem treballant per a portar més jugadors. Tenim un acord amb la meua ciutat (Xian) i amb València Basket i treballem en un pla per a tot l'any. Volem aconseguir el millor per als nostres xics” deia Zheng.

 

El treball que es realitza en L’Alqueria del Basket, s'ha convertit en un exemple a seguir més enllà de les nostres fronteres. La casa del bàsquet europeu de formació continua creixent.


TAGS: