El dimarts arriba la 7ª edició de la beca “Cultura de l’Esforç” en 100 abonaments per a estudiants

06/07/2018

Dimarts que ve 10 de juliol arranca la setena edició de la beca de la Cultura de l'Esforç en els abonaments per a estudiants. Des de l'obertura de les oficines a les 9:30 hores, s'atorgaran 100 abonaments als primers alumnes que justifiquen que han aprovat totes les assignatures del curs que acabem d'acabar i amb un notable en idiomes.

 

Abonament per 30 euros

Com a premi al seu esforç durant el curs, els 100 primers jóvens que acudisquen a les Oficines per a acollir-se a esta iniciativa podran disfrutar de tots els partits, tant del primer equip masculí com femení, que es disputen en la Fonteta des de tan sols 30 euros, quantitat simbòlica com a compromís d'assistència.

 

Requisits necessaris

Per a aconseguir l'abonament de temporada, l'alumne ha d'haver aprovat totes les assignatures. A més, ha de tindre una qualificació de notable o superior en almenys una assignatura d'idioma estranger.

 

Quant a l'edat, podran optar a l'abonament tots els jóvens que hagen nascut entre l'1 de gener de 2000 i el 31 de desembre de 2004.

 

Documentació a entregar

Els estudiants interessats a aprofitar-se d'esta iniciativa hauran de presentar-se en les Oficines del Club (situades en la Fonteta) a partir de les 9:30 hores del pròxim 10 de juliol. Allí hauran d'entregar original i fotocòpia del DNI així com l'original i una còpia de l'expedient acadèmic del curs 2016-17 en el que es reflectisca que han complit amb els requisits exposats anteriorment.

 


Estalvia temps, descarrega't la fitxa

Junt amb esta documentació, tots els candidats a rebre esta beca hauran de completar amb les seues dades personals una fitxa. Per a agilitzar el procés d'arreplega d'expedients i de concessió dels Abonaments de la Cultura de l'Esforç, oferim la possibilitat de descarregar la fitxa punxant en el següent enllaç

 

Només en oficines

Les oficines del València Basket serà l'únic lloc físic on es podrà dur a terme l'abonament. L'horari d'oficines és de dilluns a divendres de 9:30h a 14h i de 16h a 20h. Des del 23 de juliol al 2 de setembre entrarà en vigor l'horari d'estiu, de 9h a 15h.

 

Abonaments personals i intransferibles

Els abonaments realitzats a través d'esta iniciativa són personals i intransferibles, per la qual cosa l'interessat ha de complir amb el requisit de personar-se en oficines. El club es reserva l'opció d'anul·lar la subvenció a l'abonament si el titular no assistix a 5 partits consecutius.

 

Un procés més àgil

Una vegada que cada estudiant haja presentat tota la documentació necessària per a rebre l'abonament, se li confirmarà que complix els requisits i que forma part dels 100 estudiants becats. Al completar el procés, cada alumne rebrà un justificant que acreditarà que s'ha aprovat la subvenció i se li assignarà una data en què l'estudiant haurà de tornar a les Oficines per a finalitzar el procés de realització del passe de temporada.

 

I si no puc assistir de forma presencial?

Si la persona interessada a realitzar-se l'abonament de Culturad l'Esforç no pot estar de forma presencial en la Fonteta, de forma justificada, podrà ser substituïda per una altra persona que faça la cua en la seua substitució. Cada persona que estiga present de forma presencial representarà a un candidat o candidata a abonament de cultura de l'esforç. En cap cas, una mateixa persona de la cua podrà aportar la documentació de més d'un candidat a l'abonament de Cultura de l'Esforç.

 

Formalització dels abonaments

Els 100 nous abonats de Cultura de l'Esforç hauran de formalitzar el seu abonament en la setmana del 3 al 7 de setembre en les oficines del club, presentant el resguard que els serà entregat este pròxim dilluns.


TAGS: