San Emeterio visita el segon torn del Campus d’Estiu de València Basket

06/07/2018

Fernando San Emeterio ha visitat el Campus d'Estiu de València Basket, compartint una bonica jornada amb els xics i xiques en el Centre d'Oci i Aventura Calvestra a Requena.

 

El jugador de València Basket ha disfrutat d'un dia especial junt amb els més jóvens, que no han parat de fer-se fotos i de demanar autògrafs durant la seua estada.

 

“Estic content, sempre és una activitat bonica per als xavals. Quan jo era xicotet i estava en este tipus de campus sempre agradava que vinguera algun jugador professional, a nosaltres no ens costa i sempre és bonic de fer” deia el protagonista. Els integrants del campus van disfrutar amb les respostes de l'internacional. “Ha sigut un públic fàcil. Aplaudien cada resposta i hem disfrutat tots molt” assegurava.

 

Tres torns més en l'horitzó

Després d'este segon torn, vindran altres tres oportunitats de no perdre's esta cita indispensable de cada estiu: el tercer torn tindrà lloc del 8 de juliol al 14 de juliol, el quart del 15 de juliol al 21 de juliol i el quint i últim del 23 al 29 de juliol.

 

Seguix obert el termini d'inscripcions per a tots els interessats a inscriure's en els dos últims torns, amb un preu de 325€ o de 600€ en cas de voler inscriure's en dos dels torns, fins a completar les places disponibles. Tota la informació per a les noves inscripcions està disponible en la nostra pàgina web, en el telèfon 96 121 55 43 o el 615 55 73 77. El tercer torn ja està complets.

 


TAGS: