El Facehoop Shooting Camp ja és una realitat en L’Alqueria

09/07/2018

El major campus de tir del continent ha començat hui en l’Alqueria del Basket. 72 jugadors i jugadores treballaran durant tota la setmana a les ordes dels millors entrenadors d'Europa per a perfeccionar la seua tècnica de tir.

 

Chechu Mulero, director esportiu de València Basket, i Marin Sedlacek, director del campus, van inaugurar l'activitat, instant els protagonistes a aprofitar cada segon de treball. Al finalitzar el campus dissabte que ve, hauran tirat a cistella entre 2500 i 3000 vegades, amb nombrosos exercicis per a aprendre a corregir errors.

 

El Facehoop Shooting Camp és un programa d'alt rendiment de perfeccionament del tir, l'objectiu principal del qual és portar al màxim les qualitats tècniques de cada jugador i aconseguir les expectatives individuals de cada u. Per tant, és un campus personalitzat i adaptat a les característiques i virtuts de cada jugador. Un projecte d'avantguarda, la qualitat del qual, obtinguda d'unir els fonaments més importants del bàsquet americà i l'europeu, és reconeguda internacionalment.

 

El seu director, Marin Sedlacek, és un entrenador de formació de gran prestigi als Estats Units que en l'actualitat treballa com a scout de Philadelphia 76ers. Es tracta de tota una eminència a nivell mundial en bàsquet de formació. Va ser director dels campus europeus i també dels americans de Basketball Without Borders que coorganizan FIBA i NBA, tècnic assistent en l'equip mundial del Nike Hoop Summit, i director del Nike Euro Camp. Instructor de FIBA des de 1989, acumula a més una àmplia experiència en les banquetes.

 

Els entrenaments, que han començat en el dia de hui, s'allargaran fins al migdia de dissabte que ve. Alternant el treball en pista amb la preparació física i el treball en la piscina.


TAGS: