Guillem Ferrando convocat per la selecció espanyola sub16

09/07/2018

Continuen arribant les bones notícies a l’Alqueria del Basket, en forma de noves convocatòries amb la selecció espanyola que premien el treball realitzat pels jugadors i jugadores de planter de València Basket al llarg de la temporada.

 

Es tracta en este cas de Guillem Ferrando. El jugador enguany del Cadet A taronja, forma part de la llista de citats que es concentrarà del 16 al 26 de juliol a Palma de Mallorca.

 

La concentració, té com a objectiu la preparació de l'Europeu de Sèrbia 2018 que disputarà la selecció del 10 al 18 d'agost. Abans l'equip disputarà dos tornejos preparatoris. Del 27 al 29 de juliol a Mallorca s'afrontarà el primer, mentres que el segon serà en terres italianes, del 3 al 5 d'agost.

 

Javier Zamora serà el seleccionador al càrrec del treball que es realitze des del pròxim dia 16. Guillem Ferrando, habitual en les anteriors convocatòries, tindrà l'oportunitat de mesurar-se als millors jugadors europeus de la categoria.

 

Un nou exemple del bon treball que es realitza en la major instal·lació de pedrera del continent, que una vegada més, ha tornat a donar els seus fruits.


TAGS: