Gran representació de l’Alqueria del Basket amb la selecció espanyola

10/07/2018

L’Alqueria del Basket continua gaudint de protagonisme amb la selecció espanyola. En este cas amb fins a huit jugadors i jugadores convocats per a formar part de les seleccions sub 12 i sub 13 nacionals.

 

Lucas Marí, Adrián Salvador, Álex Codoñer i Pablo Navarro, jugadors dels equips infantils de València Basket, han sigut citats per a formar part de la concentració que tindrà lloc a Guadalajara. Del 29 de juliol a l'1 d'agost formaran part dels 30 seleccionats que es concentraran per a treballar i millorar les seues habilitats tècniques.

 

El mateix ocorre amb les jugadores infantils Inés Monteagudo, Lucía Navarro i Daniela Císcar en la sub13 femenina. Treballaran en les mateixes dates, en este cas en Íscar, amb les millors jugadores nacionals a les ordes d'un cos tècnic en què també hi haurà representació taronja, amb la presència de Laura Cucarella, entrenadora d'Aleví A i Infantil B femení de València Basket.

 

D'altra banda, Anna Teresa Sáiz, ha sigut citada per a treballar amb les millors sub12 del país en la mateixa ciutat. Després d'una gran temporada en l'Aleví A, tindrà l'oportunitat de continuar creixent en la concentració que tindrà lloc en les mateixes dates.

 

Marc García amb la sub 17

Ahir es va conéixer també que Marc García, jugador que ha alternat júnior i EBA en el planter taronja esta temporada i que es germà de Sergi García, jugador del primer equip, també tindrà l'oportunitat de millorar amb els millors del país, a l'haver sigut citat per la selecció sub 17. La selecció treballarà del 22 al 29 de juliol a Palma de Mallorca, coincidint amb la selecció sub 16 de Guillem Ferrando.

 

 

 

 


TAGS: