El Facehoop Shooting Camp visita la Parròquia de San Nicolás

12/07/2018

Més enllà de ser un programa específic de treball per a millorar la tècnica de tir sobre la pista, el Facehoop Shooting Camp és una experiència per als seus integrants que embolica molt més. Per a molts dels jugadors i jugadores, és la seua primera vegada a València, i en una ocasió així, no van voler perdre l'oportunitat de conéixer la ciutat.

 

La Parròquia de San Nicolás, va ser un dels destins que més va sorprendre els jugadors, que no van deixar de fer preguntes i prendre fotografies durant la visita guiada que van fer a la parroquia.

 

Però no va acabar ahí la visita, amb els jugadors coneixent amb detall els secrets del centre de la ciutat, a més de passar també per la Ciutat de les Arts i les Ciències, un altre dels destins que va enamorar els protagonistes des del primer moment.

 

No tot és treball en el millor campus de tir del continent. Els jugadors, que continuen amb el seu treball específic en les pistes de la casa del bàsquet europeu, van viure una jornada diferent i divertida abans de reprendre la seua evolució en l’Alqueria del Basket.


TAGS: