Josep Puerto, en la llista definitiva per al Europeu sub20

12/07/2018

Realitzats els tres descartes del grup de 15 jugadors que va iniciar la concentració preparatòria, Josep Puerto continua sent part de l'equip nacional sub20 que disputarà l'Europeu de la categoria en Chemnitz, Alemanya.

 

El jugador, que enguany ha alternat EBA i primer equip de València Basket, veu recompensat l'esforç realitzat al llarg d'una exigent temporada. La competició començarà per a la selecció dissabte que ve, amb un interessant partit enfront d'Ucraïna que es disputarà a les 13:30h. Sense temps per a molt descans, el segon partit mesurarà a la selecció espanyola a França, el diumenge a les 15:45. El dilluns, a les 18h, els espanyols s'enfrontaran a Croàcia en la tercera jornada de la fase inicial.

 

Tres partits exigents per a començar una competició en què Josep Puerto tindrà l'oportunitat de continuar creixent junt amb els millors jugadors sub20 del nostre país.

 

En cas de superar la primera fase, l'equip espanyol jugaria els octaus de final el dimecres 18. Els quarts es disputaran l'endemà, mentres que el dissabte es jugaran les semifinals i el diumenge la gran final.


TAGS: