Tota la Lliga Femenina des de només 30 euros

18/07/2018

Després de l'històric ascens a Lliga Femenina 1 aconseguit en la Fonteta, València Basket Club ja ha posat a disposició de l'aficionat l'abonament per a disfrutar la temporada 18/19 al màxim nivell. Davall el lema “LA TEUA TERRA. EL TEU CLUB. MÉS TARONJA QUE MAI”, perquè les arrels de la nostra afició i del nostre Club estan ferms en esta terra que ens identifica amb el color Taronja, els interessats a disfrutar de bàsquet femení al màxim nivell, podran fer-ho des de tan sols 30 euros.

 

L'Abonament Femení per a tota la temporada, es pot adquirir des de 30 euros si tens el carnet Jove, Universitari o de Pensionista. Podràs presenciar tots els partits de Lliga DIA que es disputen en La Fonteta.

 

El millor bàsquet femení, des de molt prop

L'Abonament Femení serà de seient lliure per a la temporada 2018/19. Per tant, els aficionats podran situar-se en la zona que preferisquen, inclòs l'anell inferior, per a viure els partits el més prop possible. No es reservaran localitats.

 

Múltiples opcions

Per a adquirir l'abonament, l'aficionat interessat pot cridar al 902 33 00 40, podent realitzar totes les gestions a través d'esta línia en horari d'oficina, pot adquirir-ho a través d'este enllaç o pot personar-se en les oficines del club, de dilluns a divendres de 9:30 a 14h i de 16 a 20h (del 23 de juliol al 2 de setembre, de 9 a 15h).

 

Whatsapp Taronja

Com a novetat per a la pròxima temporada, tots els aficionats que ho desitgen podran subscriure's al servici de comunicació del Club per a rebre gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen. Per a donar-se d'alta en el servici, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació.


PREUS ABONAMENT FEMENÍ (no es reserva localitat)

 

Abonament Femení

 

Preus

2018-19

Carnet Jove i Universitari

30€

Pensionistes

30€

Resta localitats

40€

Zona VIP

150€*

*Inclou Parking VIP gratuït i catering. 


TAGS: