Treball específic per a tancar la temporada en el planter femení

20/07/2018

La temporada en la major instal·lació de bàsquet del continent no acaba quan acaba la competició. El planter de València Basket continua treballant al màxim per a acabar en la millor forma possible.

 

El planter femení afronta esta setmana eixe treball de tecnificació posttemporada, el workout, amb l'objectiu de millorar la tècnica individual. Un total de més de 30 jugadores han treballat al llarg de tota la setmana per a millorar en eixos conceptes concrets en què l'exigència de la competició impedix incidir al llarg de la temporada.

 

“Individualitzem els entrenaments el màxim possible per a treballar de forma específica fonaments bàsics sempre que les jugadores agafen un parell d'idees que els ajuden a millorar durant la temporada” diu Esteban Albert, coordinador de planter femení en L’Alqueria.

 

Un exemple més del treball que es fa en la casa del bàsquet de formació europeu. Les jugadores de planter que han treballat en el dia de hui, han dut a terme este treball específic al llarg de tota la setmana.


TAGS: