Intens cap de setmana per als nostres internacionals espanyols

27/07/2018

Els representants de L’Alqueria del Basket convocats per les diferents categories inferiors de la Selecció Espanyola afronten un cap de setmana carregat d'activitat. Xavi Albert i Julio Galcerán amb l'inici de l'Europeu U18M. Marc García i Guillem Ferrando que s'enfrontaran en un torneig a Palma de Mallorca. Lorena Segura preparant l'Europeu U18F amb un torneig amistós en Udine i Irene Garí exercint de delegada en la concentració de l'U16F.


Es posa en marxa l'Europeu U18M

El dissabte 28 comença la participació de la Selecció Espanyola Masculina U18 en el Campionat d'Europa de la categoria que es disputa a Letònia fins al 5 d'agost. I el cos tècnic, comandat pel seleccionador Joaquín Prado, té un marcat sabor taronja. Xavi Albert (entrenador ajudant) i Julio Galcerán (preparador físic), formen part de l'equip de professionals de L’Alqueria del Basket. I l'altre tècnic assistent és un mític exjugador del nostre Club com Berni Álvarez.


El combinat nacional junior jugarà la fase de grups en Liepaja i obrirà la seua participació en el torneig el dissabte 28 a les 17:30 hores davant Bòsnia. L'endemà, es mesurarà davant Finlàndia a les 19:45 hores i tancarà la primera fase el dimarts 31 de juliol a les 19:45 hores mesurant-se a Ucraïna. A partir d'ací, el dimecres 1 d'agost es disputen els huitens de final, el divendres 3 els quarts, el dissabte 4 d'agost les semifinals i el diumenge 5 es coneixerà als equips que es porten les medalles d'esta competició.

 

Marc García i Guillem Ferrando, cara a cara

Dos jugadors de L’Alqueria del Basket es trobaran este cap de setmana a Palma de Mallorca dins del I Torneig Internacional Illes de Bàsquet GPRO Valparaiso que es jugarà en el Pavelló Toni Pizà. La Selecció Espanyola Masculina U17, amb el jugador del Valencia Basket Marc García, i la Selecció Espanyola Masculina U16, amb el base taronja Guillem Ferrando entre els convocats, es trobaran amb els combinats nacionals inferiors de Croàcia i Països Baixos.


Balcànics i holandesos obriran el torneig en la vesprada de hui divendres 27 a les 18:30 hores, amb els dos combinats espanyols enfrontant-se a les 20:30 hores. Per al dissabte 28 de juliol, es mesuren Espanya U17 davant Croàcia (18:30h) i Espanya U16 davant Països Baixos (20:30h). I es tancarà el torneig el diumenge 29 de juliol amb l'Espanya U17- Països Baixos (18:30h) i l'Espanya U16- Croàcia (20:30h).

 

Lorena Segura, torneig en Udine previ a l'Europeu

Una vegada ha acabat la seua fase de preparació en Alcázar de San Juan, la Selecció Espanyola Femenina U18 ha posat rumb a Itàlia, on participarà en un torneig internacional en Udine com a prèvia al Campionat d'Europa de la categoria que es disputarà en esta mateixa localitat italiana. I amb l'expedició del combinat nacional, la jugadora de L’Alqueria del Basket Lorena Segura.


Les jugadores dirigides per Mario López comencen la seua participación en este torneig enfrontant-se esta vesprada a les 17:00h a la selecció de Sèrbia. Este campionat de preparació mesurarà a l'equip nacional junior femení a Rússia (dissabte 28, 17:00h) i a Itàlia (diumenge 29, 19:30h).

 

Irene Garí, treballant amb l'U16F

A més de la competició, estos dies també hi ha presència taronja en els primers dies de treball de la Selecció Espanyola U16 Femenina, que des de principis de setmana està treballant en el CAR de San Javier per a preparar l'Europeu de Lituània que començarà el 17 d'agost. I com a part del cos tècnic, la jugadora del primer equip femení Irene Garí, que exercix com a delegada.


TAGS: