Joy Brown: “Si busqueu una temporada emocionant, compreu el vostre abonament”

27/07/2018

Joy Adams Brown és una de les cares noves de Valencia Basket per al primer projecte en Liga Dia. L'americana ja té experiència en Liga Femenina, i afrontarà ara un nou repte a València. Ja en la seua primera temporada al màxim nivell en la competició espanyola a Cáceres ha destacat molt, i vol seguir fent-ho de taronja.

 

Et va costar decidir-te per València?

He estat dos anys a Espanya i havia sentit parlar sobre la ciutat però no havia tingut oportunitat de visitar-la. Així que quan vaig tindre l'oportunitat de jugar allí, vaig pensar genial, és una ciutat bonica, amb boniques platges així que serà una gran experiència per a mi estar allí per primera vegada.

 

Per què Valencia Basket?

Vaig triar Valencia Basket perquè crec que és un lloc on puc créixer, ser feliç i continuar desenvolupant de la millor manera la meua carrera esportiva.

 

Ganes de que comence la temporada?

Estic nerviosa, ansiosa, totes les emocions possibles. Però crec que és bó sentir-me així. Estic molt emocionada per arribar a un lloc nou, en una ciutat increïble, amb grans companyes i bona gent al voltant.

 

On pot arribar el projecte de Valencia Basket?

Crec que és un projecte que a llarg termini pot somiar amb grans coses, com lluitar per la Lliga i competir a Europa. Ara s'ha fet un gran equip i hem de lluitar per guanyar molts partits, s'ha donat un gran pas per a estar prompte dalt.

 

Què pot aportar-li Joy Brown a Valencia Basket?

Crec que definitivament puc aportar-li a este equip passió, energia, el meu sentit de l'humor, el meu joc, tot el que Valencia Basket necessite de mi ho vaig a poder aportar.

 

Un missatge per als aficionats?

Si esteu buscant una temporada emocionant, és el moment perquè compreu els vostres abonaments.


TAGS: