Tot preparat en L’Alqueria per al Europe Training Camp del Jr. NBA World Championship

30/07/2018

L’Alqueria del Basket, la major instal·lació de bàsquet base del continent, ja es prepara per a acollir des de demà a alguns dels millors projectes de jugadors d'Europa, que es reuniran a València des de demà 31 de juliol i fins al 3 d'agost per a participar en el 2018 Jr. NBA World Championship – Europe Training Camp. Este campus d'entrenament de quatre dies reunix en la nostra ciutat als equips de xics i xiques que representaran a Europa en el primer Jr. NBA World Championship, el primer torneig de bàsquet global per a joves d'elit entre 13 i 14 anys de tot el món.

 

Els dos equips, formats per 10 jugadors cada u, comptaran amb la presència de xics i xiques de 12 països d'Europa, incloent tres d'Espanya, tres de Lituània i dos de Regne Unit, Finlàndia, Itàlia i Suècia, respectivament. L'equip dels xics l'entrenarà Alessandro Nocera (Itàlia) i Eero Levä (Finlàndia), mentres que l'equip de xiques l'entrenarà Uros Dragicevic (Espanya) i Lina Brazdeikyte (Lituània).

 

Primer entrenament conjunt

L’Alqueria del Basket permetrà que ambdós equips entrenen junts per primera vegada, que realitzen activitats de treball en equip i es preparen per a la competició que tindrà lloc en l'ESPN Wide World of Sports Complex prop d'Orlando del 7 al 12 d'agost de 2018.

 

Els equips van ser seleccionats per un comité d'entrenadors i membres de la NBA després del Jr. NBA World Championship Europe Camp, campament de selecció d'una setmana de duració, que es va realitzar del 30 d'abril al 4 de maig en Rogla, Eslovènia.

 

El jugador italià Mattia Durante substituïx l'espanyol Javier Luque Gómez en l'equip masculí del Jr NBA World Championship Europe per compromisos amb la selecció espanyola U14.

 

Un torneig global

El Jr. NBA World Championship tindrà divisió masculina i femenina, cada una composta de 16 equips regionals (8 dels Estats Units i 8 equips internacionals) que viatjaran amb tots els gastos pagats per a competir en l'esdeveniment inaugural. El Jr. NBA World Championship inclourà una competició en un format de tots contra tots seguit de tornejos d'eliminació individuals. Els guanyadors dels encreuaments dels Estats Units i internacionals jugaran en el World Championship Game el 12 d'agost.


TAGS: