Francisco Elson: “Amb L’Alqueria, Valencia Basket ha posat el seu futur en el planter"

01/08/2018

El neerlandès amb 9 temporades de servici en la millor lliga del món Francisco Elson té totes les condicions per a ser un perfecte Ambaixador NBA. I en eixa condició s'ha integrat entre els xics i xiques dels equips europeus que es preparen per al primer Jr. NBA World Championship en L’Alqueria del Basket i els seus entrenadors. Lluint la mateixa roba. Prenent part en l'escalfament. Participant activament en l'entrenament. Francisco bromeja amb els joves esportistes que posen al costat del Trofeu Larry O’Brien i els recorda que ell ho va alçar l'any 2007, quan formava part de la plantilla dels San Antonio Spurs. Elson sembla encantat tornant a una ciutat en la qual va viure durant la temporada 2001-02, quan va defensar la camiseta del Valencia Basket. I es mostra encantat amb les instal·lacions de L’Alqueria del Basket, alçades al costat d'eixa Fonteta que va vibrar amb els seus vols sense motor.

 

El exjugador holandés, ambaixador de la NBA en este Europe Training Camp, reconeix que la realització d'este Campus d'entrenament “és genial per als xics poder entrenar ací abans de viatjar a Orlando, als Estats Units”.

 

Elson recorda amb afecte el seu pas per la nostra ciutat: “El meu any a València va ser molt bo, tinc molt bons records del meu pas pel Pamesa València, que és com es deia en eixe moment. El Club sempre m'ha tractat molt bé i ha canviat molt, estic molt feliç de tornar a Espanya i també a València”.

 

Preguntats per L’Alqueria del Basket, Francisco Elson assegura que “estes instal·lacions són molt bones, tenen un altíssim nivell i són de les millors d'Europa. El Club ha canviat molt i amb L’Alqueria, Valencia Basket ha posat el seu futur en el planter. Li desitge al Club molta sort i estic segur de que treballarà molt dur amb els seus jugadors, el bàsquet tracta d'açò. El que s'està fent en L’Alqueria del Basket és molt bo, quan jo era jove no hi havia instal·lacions com estes. És una oportunitat increïble per a trobar jugadors de bàsquet d'alt nivell”


TAGS: