Dia 1 del Jr.NBA World Championship- Europe Training Camp: A entrenar!

01/08/2018

Els components de l'equip europeu que estan realitzant el seu campus d'entrenament en L’Alqueria del Basket de cara al Jr.NBA World Championship que es disputarà la setmana vinent a Orlando s'han posat a treballar amb els primers entrenaments en les instal·lacions de bàsquet base del Valencia Basket.

 

Abans de l'entrenament matinal, els xics i xiques de l'Equip Europeu s'han realitzat la sessió de fotos oficials amb una sorpresa molt especial. Jugadors i entrenadors han tingut l'oportunitat de fer-se una instantània de record amb el trofeu Larry O’Brien, que estarà exposat demà en la recepció de L’Alqueria del Basket. Després de les fotos, els xics han realitzat la seua sessió d'entrenament en la pista Víctor Luengo de L’Alqueria del Basket i les xiques (amb les tres representants espanyoles: Carolina, Carlota i Berta) han treballat en la pista número 2, la dedicada a Nacho Rodilla. Durant tot el matí, els campistes han comptat amb la companyia de l'Ambaixador NBA i campió de l'anell NBA Francisco Elson.

 

Després del necessari temps per al menjar i el descans, els components de l'equip europeu per al Jr.NBA World Championship han tornat a la vesprada a les instal·lacions de L’Alqueria del Basket per al segon entrenament del dia. En les exigents sessions vespertines, el treball tant de l'equip masculí com de l'equip femení ha comptat amb el reforç de la presència d'alguns jugadors i jugadores de L’Alqueria del Basket, que s'han integrat en els entrenaments.


TAGS: