Valencia Basket s'enfrontarà a Baxi Manresa i H.Gran Canaria en el Circuit de Pretemporada Movistar

02/08/2018

Valencia Basket participarà per tercera temporada consecutiva en el Circuit de Pretemporada Movistar. En concret, l'equip taronja prendrà part en el torneig que es disputarà en la tercera i última de les seus, Oviedo, planificat per als dies 14, 15 i 16 de setembre.

 

Valencia Basket jugarà el seu tercer partit de preparació enfrontant-se en la capital asturiana a un històric que ha tornat a la Liga Endesa, el Baxi Manresa, en un xoc que està programat per al dissabte 15 de setembre a les 19:15 hores. Els homes dirigits per Jaume Ponsarnau repetiran amistós en el mateix escenari un dia després, diumenge 16 de setembre, quan es mesuraran al Herbalife Gran Canaria a les 19:30 hores. Estos horaris queden subjectes a possibles canvis per les retransmissions televisives.

 

A més d'estos tres equips, en la seu ovetense també participaran el Divina Seguros Joventut, el UCAM Murcia i l'Obres Sanitàries argentí.

 

Sis partits de pretemporada

El torneig en terres asturianes completa el calendari de partits de preparació del Valencia Basket per a este estiu, que finalment queda fixat en sis encontres. La primera oportunitat de vore el nou projecte taronja arribarà el dijous 30 d'agost a les 20:00 hores, quan el Valencia Basket es mesurarà al UCAM Múrcia a Alcoi.

 

Una setmana després, Valencia Basket viatjarà a les Illes Balears per a enfrontar-se amb el Movistar Estudiantes el dissabte 8 de setembre a les 20:30 hores en la localitat d'Inca. La preparació continuarà amb els dos citats encontres dins del Circuit de pretemporada Movistar.

 

La recta final de la preparació es desenvoluparà íntegrament en terres valencianes. L'equip taronja es desplaçarà a Castelló per a mesurar-se al TAU Castelló el dimecres 19 de setembre a les 20:45 hores. I com ja és tradició, Valencia Basket es presentarà davant la seua afició en la Fonteta en la XXV edició del Trofeu Ciutat de València, que està programat per al diumenge 23 de setembre, amb un horari i davant un rival encara per determinar.

 

Calendari pretemporada 2018-19

Día

Hora

Event

Rival

30-08-18

Dissabte

20:00h

Preparació
Alcoi

UCAM Murcia

08-09-18

Dissabte

20:30h

Preparació
Torneig Ciutat d’Inca

Movistar Estudiantes

15-09-18

Dissabte

19:15h

 

Circuit de Pretemporada Movistar
Oviedo

Baxi Manresa

16-09-18

Diumenge

19:30h

 

Circuit de Pretemporada  Movistar

Oviedo

Herbalife Gran Canaria

19-09-18

Dimecres

20:45h

Partit Corredor
Castellón

TAU Castelló

23-09-18

Diumenge

 

Partit Presentació

XXV Trofeu Ciutat Valencia

La Fonteta

Per decidir

 


TAGS: