Dia 2 del Jr.NBA World Championship- Europe Training Camp: Descobrint València

02/08/2018

El segon dia del campus d'entrenament de l'equip europeu del Jr.NBA World Championship que s'està desenvolupant en L’Alqueria del Basket viu hui dijous una jornada molt especial. El dia ha començat ben de matí per a pujar-se a l'autobús després del desdejuni i realitzar una visita panoràmica de la ciutat de València abans de l'entrenament matinal.

 

Els xics i xiques del Team Europe i els seus entrenadors han recorregut alguns dels monuments més significatius de la ciutat, com la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Mercat de Colón, la Plaça de l'Ajuntament, les Torres de Serrans i les de Quart. L'autobús ha parat en el Parc de la Cultura i l'expedició ha realitzat una ràpida visita al Col·legi de l'Art Major de la Seda i el seu museu, que va tornar a obrir les seues portes al públic fa dos anys després de la rehabilitació impulsada per la Fundació Hortensia Herrero. Mestalla o el Palau de la Música es van mostrar en el camí de tornada abans de començar la primera sessió d'entrenament del dia.

 

El vicepresident de la NBA para Europa, Àfrica i Orient Mitjà i director general de NBA Espanya, Chus Bueno, esperava als acampadors en L’Alqueria del Basket per a dirigir-los un missatge motivador i desitjar-los sort als jugadors i jugadores que representaran a Europa en el Jr.NBA World Championship que es disputarà la setmana que ve a Orlando.

 

La sessió d'entrenament en pista ha incidit en alguns dels aspectes que ja es van treballar en el primer dia de Training Camp i ha treballat en altres nous, la qual cosa permet als equips europeus seguir avançant en la seua preparació per a la gran cita. Per a seguir trencant amb la rutina en un dia diferent, la sessió d'entrenament de la vesprada canviarà d'escenari i es traslladarà a la platja, on es realitzarà un treball físic, però amb espai per a la diversió.


TAGS: