Dia 3 del Jr.NBA World Championship- Europe Training Camp: Hora de jugar!

03/08/2018

El tercer i últim dia del campus d'entrenament de l'equip europeu per al Jr.NBA World Championship que s'està duent a terme en L’Alqueria del Basket ha tingut dos parts molt diferenciades. Al matí, els conjunts masculí i femení han realitzat el seu últim entrenament en terres europees abans de viatjar demà als Estats Units per a la disputa de la primera edició d'este torneig.

 

A la vesprada, les pistes 1 i 2 de L’Alqueria del Basket s'han omplert de competició amb la disputa d'uns partits d'entrenament, en els quals els equips europeus per al Jr.NBA World Championship s'han enfrontat a una selecció de jugadors de categoria cadet del planter del Valencia Basket, dos anys majors que els joves de 13 i 14 anys que representaran al nostre continent en el torneig d'Orlando. Uns partits d'exhibició en els quals només es comptava el marcador en cadascun dels quarts que han suposat el fermall final a este Europe Training Camp.

 

Després de tres dies de treball i preparació en L’Alqueria del Basket, l'expedició partirà demà amb autobús cap a Madrid, des d'on volaran a Miami i d'allí fins a Orlando. La competició començarà per a tots dos equips el dimarts 7 d'agost. L'equip masculí, entrenat per Alessandro Nocera i Eero Lleva, s'enfrontarà a l'equip d'Índia a les 13:45 hora local (19:45h en la Península) i repetirà partit a la vesprada, mesurant-se davant el combinat de Sud-amèrica a les 18:30 hora local. El combinat femení, entrenat per Uros Dragicevic i Lina Brazdeikyte, també debutarà en el Jr.NBA World Championship el dimarts 7 d'agost. Encara que només disputarà un partit el primer dia, davant la selecció d'Índia a les 15:00 hora local (21:00 hores a València).


TAGS: