La Selecció Espanyola U14 masculina ja entrena en L’Alqueria del Basket

06/08/2018

La selecció espanyola U14 masculina, amb el jugador de L’Alqueria del Basket Hugo Baeza entre els 26 convocats, ja treballa a les ordres del seleccionador David Soria en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket. El grup va arribar ahir a València i va tindre la seua primera presa de contacte amb les millors instal·lacions de bàsquet base d'Europa amb una sessió d'entrenament en la vesprada del diumenge. Este matí, la selecció espanyola infantil ha realitzat la primera de les dues sessions de treball programades per a hui dilluns. Esta rutina es repetirà també el dimarts 7 i el dimecres 8, com a pas previ a la participació d'estos jugadors en el gran torneig de formació d'este estiu que se celebra en el nostre país: el Torneig BAM L’Alqueria del Basket 2018.

 

Este nou campionat es disputarà en la seua versió masculina entre el 9 i l'11 d'agost en les nostres instal·lacions per a reunir a València a més de 70 talents de tota Europa en tres intensos dies de bàsquet de formació amb jornades dobles de partits. Després de quatre dies d'entrenament conjunt en L’Alqueria del Basket, els 26 convocats per l'U14M es dividiran en dues plantilles diferents (Espanya Roig i Espanya Blanco) i s'enfrontaran en un format de lligueta davant les seleccions de Polònia, Grècia, Ucraïna i Israel. El format de competició portarà a cada equip a jugar dos partits al dia per a completar cinc partits de la Lliga Regular, deixant les eliminatòries finals per a la vesprada del dissabte 11 d'agost.

 

La convocatòria completa dels jugadors que estan entrenant en L’Alqueria del Basket la formen Luis García, Javier Luque, David Jiménez, Antonio Moreno, Ricardo Martín, Javier Fernández, Néstor Luis, Pablo Plasencia, Héctor Amaya, Jordi Rodríguez, Gerard Bosch, Aaron Galan, Matheo Achemo, Rafael Villar, Martín Iglesias, Jesús Navarro, Daniel Casarrubios, Juan Nuñez, Ab Sediqe Garuba, Harold Santacruz, Nicolás Cebrián, Abel Delicado, Valentino Pinedo, Samuel Nicolás, Izan Almansa i el jugador de L’Alqueria del Basket Hugo Baeza


TAGS: