Definides les dates de la pretemporada del primer equip femení del Valencia Basket

07/08/2018

Ja es coneixen alguns dels detalls de la pretemporada del primer equip femení taronja, que tindrà el seu inici el dilluns 03 de setembre amb el primer entrenament col·lectiu en pista a les ordes de l'entrenador Rubén Burgos. Durant la setmana anterior, a partir del dilluns 27 d'agost es realitzaran les habituals proves físiques i mèdiques a les noves components de la plantilla taronja i les jugadores que seguixen en l'equip en este primer projecte del Valencia Basket en la màxima categoria del bàsquet nacional espanyol

 

Després dels primers dies de treball, l'equip taronja es posarà a prova amb una agenda de compromisos de pretemporada que fins al moment consta de tres partits de preparació confirmats (amb intenció d'ampliar a algun més) abans d'arrancar la Liga Dia. Els dos primers es jugaran en una xicoteta gira per terres catalanes. La primera prova per al nou projecte taronja arribarà el dissabte 15 de setembre a les 19:00 hores, quan el Valencia Basket visitarà la pista del Cadi la Seu d'Urgell. L'endemà, l'equip taronja viatjarà fins a Sant Adrià de Besòs per a mesurar-se al Snatts Femení Sant Adrià el diumenge 16 de setembre a les 19:00 hores.

 

S'està treballant per a ampliar el número de partits de preparació de l'equip taronja i que hi haja una primera oportunitat de vore al nou equip taronja en la Fonteta durant la pretemporada, en un partit amistós que es jugaria el dilluns 24 de setembre. El Club informarà més endavant en el cas de que les negociacions en este sentit acaben fructificant. El que se segur és que Valencia Basket visitarà Figueres per a enfrontar-se amb el subcampió de Lliga, el SPAR Citylift Girona, en un encontre programat per al dissabte 29 de setembre a les 19:00 hores.

 

L'estrena del Valencia Basket en la màxima categoria del bàsquet femení espanyol es produirà el dissabte 13 d'octubre, en horari per determinar i davant el vigent campió, Perfumerias Avenida Salamanca, dins del Open Day de la primera jornada de la Liga Dia.


TAGS: