Europrobasket posa en marxa el seu programa en L’Alqueria del Basket

07/08/2018

Els jugadors que formen part este mes del programa d'entrenament de Europrobasket ja treballen des d'ahir en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket. En virtut de l'acord signat entre les dues parts a l'abril de 2018, esta acadèmia internacional va traslladar la seua seu a València per a fer ús de la millor instal·lació de bàsquet del continent per a desenvolupar el seu principal objectiu, un programa professional per a jugadors estrangers que vullguen experimentar en primera persona el bàsquet del nostre continent, entrenar al màxim nivell, adaptar-se a l'estil de joc europeu i donar-se a conèixer en el nostre esport.

 

Actualment es troben preparant-se en L’Alqueria del Basket una dotzena de jugadors procedents d'Estats Units, Regne Unit, Portugal i Puerto Rico. A més de les sessions col·lectives, també es realitzaran treballs individuals i partits d'entrenament.

 

Europrobasket, que va començar a funcionar en 2015 a Girona, desenvoluparà el seu programa en L’Alqueria del Basket durant els pròxims anys, incloent sessions de treball amb els millors professionals i diferents activitats aprofitant les possibilitats que ofereix la instal·lació, amb 13 pistes disponibles


TAGS: