Tamara Abalde completa el seu fitxatge per Valencia Basket

14/08/2018

L'ala-pivot Tamara Abalde (1.91m, Ferrol, 06/02/1989, 29 anys) ha passat de forma satisfactòria les proves físiques i mèdiques, per la qual cosa certifica la seua incorporació al Valencia Basket per a la temporada 2018-19 en el primer projecte del Club en la màxima categoria del bàsquet femení espanyol.

 

Proves físiques i mèdiques superades

La nova jugadora taronja va superar les diferents proves a les quals va ser sotmesa, supervisades pel doctor del primer equip, Dr. Álvaro Sala. Després de fer-se les analítiques, Abalde va visitar l'Hospital IMED València per a sotmetre's a les proves cardiológicas i d'esforç a càrrec del cardiòleg Dr. José Antonio Ferrero. Posteriorment, la jugadora va visitar la Fonteta i les instal·lacions de L’Alqueria del Basket.

 

Sobre Tamara Abalde

Tamara Abalde arriba a Valencia Basket procedent del Mann-Filter Zaragoza de la Liga Dia, amb el qual la temporada passada va promitjar 11,9 punts en més de 30 minuts de joc. La jugadora gallega compta amb una àmplia experiència en la Lliga Espanyola, en la qual va debutar amb 15 anys en la Fonteta amb el Celta, i en la qual després d'un periple universitari a Estats Units, ha jugat en Rivas Ecópolis, Unión Navarra Basket, Perfumerías Avenida Salamanca, Cadí La Seu, CREF Hola! i el citat equip saragossà. Entre 2011 i 2013 va jugar dues temporades a França, en les files del Pays d’Aix Basket 13 i el Basket Landes. Internacional absoluta amb Espanya en 38 ocasions, va guanyar una medalla de bronze en l'Eurobasket 2009 i va ser olímpica a Pequín 2008.


TAGS: