La pretemporada comença amb les revisions mèdiques en l'hospital IMED València

16/08/2018

Encara que la pilota no començarà a botar sobre el parquet de la Fonteta fins al dilluns 20 d'agost amb el primer entrenament col·lectiu del Valencia Basket, els primers passos de la pretemporada s'han donat hui en les instal·lacions de l'hospital IMED València, proveïdor mèdic oficial del Club taronja, amb les primeres revisions mèdiques.

 

Acompanyats pel metge del primer equip, el Dr. Álvaro Sala, els jugadors de la primera plantilla masculina Sam Van Rossom, Fernando San Emeterio, Joan Sastre i Matt Thomas s'han sotmès a les habituals analítiques, proves cardiológicas i d'esforç, estes últimes a càrrec del cardiòleg Dr. José Antonio Ferrero. També ha estat este matí en l'hospital el capità Rafa Martínez, per a realitzar-se unes proves de control i l'examen cardiològic, encara que no ha realitzat les proves d'esforç en estar en ple procés de recuperació de l'operació a la qual va ser sotmès en el genoll dret en el mes de juny.

 

En virtut de l'acord rubricat entre Valencia Basket i l'hospital IMED València, els jugadors taronja han iniciat la nova campanya envoltats dels mitjans tecnològics més avançats per a garantir que arriben en òptim estat a l'inici del treball. La resta dels jugadors que falten per passar la revisió mèdica visitaran este mateix centre mèdic demà divendres per a repetir el mateix procés.


TAGS: