Recepció en L’Alqueria del Basket als equips participants en el Torneig BAM femení

16/08/2018

L'alcalde de València en funcions, Giuseppe Grezzi, i el director esportiu de Valencia Basket, Chechu Mulero, han rebut als representants de les cinc federacions nacionals que participen en el Torneig femení BAM L’Alqueria del Basket 2018 (Grècia, Polònia, Portugal, Finlàndia i Espanya, que participa amb dos equips) en un acte que ha tingut lloc en la pista 1 de L’Alqueria del Basket. El Regidor de l'Ajuntament de València Manuel Camarasa tampoc ha deixat escapar l'oportunitat d'estar present en este esdeveniment.

 

Els participants en el torneig han aprofitat la pausa entre la primera i la segona jornada per a congregar-se en la pista dedicada a Víctor Luengo i rebre el missatge del mandatari municipal i del director esportiu taronja. Els tres partits de la sessió matinal s'han disputat des de les 10:00h. I la segona jornada, també de tres encontres, començarà a les 17:00 hores amb partits en la pista central i la pista 4 de L’Alqueria del Basket. Dues jugadores de la convocatòria de l’U14F, en representació de la Federació Espanyola de Bàsquet, li han lliurat a l'alcalde en funcions de València una camiseta roja de la Selecció dedicada per les 25 jugadores convocades i els tècnics del combinat sub’14.

 

Grezzi s'ha dirigit en anglès a les federacions estrangeres per a agrair-los la seua presència en el torneig i posteriorment ha assenyalat que “és un honor inaugurar este esdeveniment en nom de l'alcalde. És per a nosaltres un honor que la nostra ciutat siga la seu de la primera edició d'este torneig. Hem de mantindre vius els valors de l'esport en els joves com vosaltres. Esdeveniments com este en els quals els esportistes conviuen i es coneixen practicant esports són la millor forma d'aconseguir-ho. Iniciatives com esta ajuden a promoure el bon nom de la nostra ciutat en l'àmbit esportiu”.

 

En representació de Valencia Basket, el director esportiu Chechu Mulero ha volgut agrair a l'Ajuntament que li torne a donar rellevància a este esdeveniment visitant L’Alqueria del Basket i ha assenyalat que “dins del nostre objectiu de convertir este torneig BAM en una referència tant a nivell nacional com a europeu, ens vam posar el repte de posar en marxa de manera consecutiva els campionats masculí i femení amb un format idèntic. Tinc confiança en què els representants de les diferents federacions quedaran satisfets amb el nivell del torneig i amb la capacitat de L’Alqueria del Basket per a convertir-se en l'escenari perfecte per a albergar esta competició”.

 

Els partits d'este torneig femení es repetiran el divendres i el dissabte amb tres encontres al matí i altres tres a la vesprada, reservant la final per a les 19:00 hores del dissabte 18 d'agost en la pista central de L’Alqueria del Basket.


TAGS: