Tamara Abalde, convocada amb la Selecció Espanyola de cara al Mundial de Tenerife

17/08/2018

L'ala-pivot del Valencia Basket Tamara Abalde ha sigut inclosa en la convocatòria de 16 jugadores que començarà a preparar-se per al Campionat del Món de Tenerife en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket. D'este grup eixirà la llista definitiva de 12 jugadores que representaran al nostre país en un Mundial que tindrà lloc del 22 al 30 de setembre.

 

L'equip dirigit des de la banqueta per Lucas Mondelo començarà la seua preparació per a la cita mundialista a València, on des del dia 22 d'agost i durant 10 dies, l'equip nacional femení s'entrenarà entre la Fonteta i les instal·lacions de L’Alqueria del Basket. Després de deu dies de treball de preparació en la nostra ciutat, Espanya jugarà en la Fonteta un torneig quadrangular els dies 31 d'agost i 1 de setembre que congregarà a les seleccions d'Espanya, França i Bèlgica (les tres medallistes de l'Eurobasket 2017), a més de Letònia.

 

La convocatòria completa la formen Laia Palau, Silvia Domínguez, Cristina Ouviña, Queralt Casas, Anna Cruz, Leonor Rodríguez, Belén Llance, Marta Xargay, Alba Torrens, María Conde, María P. Araújo, Beatriz Sánchez, Tamara Abalde, Laura Gil, Laura Nicholls i Astou Ndour.


TAGS: