Ponsarnau: “El primer és recordar als jugadors les virtuts per a sumar-les i començar a ser equip"

20/08/2018

L'entrenador de Valencia Basket ha atès als Mitjans de comunicació abans del primer entrenament obert de la temporada 2018-19 i s'ha mostrat “molt content, a mesura que anava passant l'estiu i vèiem que podíem culminar totes les idees i els propòsits que teníem de com havia de ser la plantilla. També en vore que els passos físics dels jugadors que s'havien de recuperar també anaven bé. I també amb la il·lusió d'este nou repte que suposa moltíssimes coses per a mi i espere que també supose bones coses per a l'equip”.

 

El tècnic taronja té clar que en estos primers dies de treball “per a començar anem a intentar que els jugadors s'enrecorden de les seues virtuts, de les coses que saben fer bé, eixes coses que poden estar un poc més parades, doncs que les recuperen. Després entrar en el que ha de ser la filosofia de l'equip, perquè ens anem coneixent què virtuts té cadascun i què pot anar sumant. I després un altre pas molt important és començar a ser equip. Este grup, que és un grup a part d'amb molt bons jugadors amb bona gent, que anem començant a trobar llaços comuns que ens unisquen no només com a grup sinó com a equip. I evidentment, adquirir una base física que ha de ser important per a la temporada”.

 

Preguntat per l'estat físic de la plantilla, Ponsarnau assenyala que “tots en l'equip tenen l'alta esportiva però tots han de seguir el seu procés. Hui no tothom no va a poder fer un entrenament normal, de fet a alguns no els toca encara treballar en pista, però la idea és que demà ja alguns més i a vore si el dimecres ja podem tindre a tothom treballant en pista”.

 

Detallant en el cas concret del base Antoine Diot, l'entrenador de Valencia Basket recalca que “hi ha una cosa molt bona i és que la lesió de genoll no li està afectant. I açò és molt important. Ara és un jugador que ha estat un any sense jugar. I açò implica que hi ha moltíssimes coses que hem d'anar controlant moltíssim amb ell. Antoine ha de tornar a ser jugador de bàsquet que aguanta una càrrega d'entrenament, que puga afrontar un partit, que va recuperant la seua xispa. I açò a pesar que porta un temps treballant bé i sense molèsties no s'aconseguix de hui per a demà”.


TAGS: