Presentat el Torneig #Ruta2018 de València

23/08/2018

Paco Raga, Conseller Delegat de València Basket, Jorge Garbajosa, president de la Federació Espanyola de Bàsquet, Lucas Mondelo, seleccionador nacional i la capitana de la selecció Laia Palau, han comparegut hui en la sala de premsa de la Fonteta per a presentar el Torneig #Ruta2018 que es disputarà en el pavelló valencià els dies 31 d'agost i 1 de setembre. Es tracta de la segona parada de la selecció absoluta en la seua preparació de cara a la Copa del Món de Tenerife.

 

Paco Raga va ser el primer a intervindre. “És un orgull ser la seu d'esta segona parada de la Ruta #UnSueñoCompartido. València Basket ha realitzat una ferma aposta pel bàsquet femení i València ha demostrat que ho vol. Amb este torneig es torna a brindar l'oportunitat a l'aficionat de disfrutar d'este esport al màxim nivel” deia.

 

“Per a nosaltres la Copa del Món és la rampa de llançament definitiva del que és el bàsquet femení espanyol. És especial començar el camí ací per la bona relació que tenim, per iniciar-ho en una instal·lació com és l’Alqueria del Basket, en una ciutat com València i de la mà de València Basket és un orgull i un honor” afegia Jorge Garbajosa.

 

Per a Laia Palau és una estada especial. “Estar ací és una il·lusió màxima. Des que me'n vaig anar no havia tornat i he vist com han canviat les coses per a bé. He pogut veure les instal·lacions, l’Alqueria és una meravella per a qualsevol professional, qualsevol que comence, qualsevol que ame el bàsquet. Estem molt contentes per passar per València perquè respira bàsquet, últimament és un escàndol això d'esta ciutat, i que hi haja novament projecte en Lliga Femenina i tantes ganes de continuar sumant. Hem d'aprofitar-ho i créixer”.

 

“Per a nosaltres és un luxe i un honor estar a València que és ciutat de bàsquet i damunt ha recuperat l'equip al màxim nivell. Ací hi ha molt potencial” analitzava el seleccionador Lucas Mondelo.

Sobre el Torneig, tant capitana com entrenador tenen clar que va a tractar-se d'un esdeveniment que no decebrà a ningú. “Va a ser un torneig complicat. De cara a la gent dir-los que no se'l perden, serà un espectacle. Bèlgica arriba molt fort i si aconseguim jugar contra França això no se'l pot perdre ningú” deia Palau. “El que veurem és un gran Torneig perquè estan les millors seleccions d'Europa. Amb Sèrbia i Turquia tindríem la fase final de qualsevol europeu” argumentava Lucas Mondelo.

 

Entrades al 50% per a abonats

Després de l'acord aconseguit entre València Basket i la Federació Espanyola de Bàsquet, tots els abonats del Club taronja tindran la possibilitat d'assistir amb un preu promocional de 50% al Torneig

 

Per a poder adquirir l'abonament a eixe preu, els abonats interessats han d'accedir al següent enllaç i realitzar una compra habitual en internet. No cal anotar cap codi o semblant.

https://valenciabasket.entradas.plus/entradas/es/entradas-deporte-valencia-abono

 


TAGS: