Exitosa tercera edició del Campus Internacional de Worcester

26/08/2018

El viatge de volta a casa este matí dels participants espanyols en el tercer Campus Internacional de bàsquet organitzat pel València Basket i la University of Worcester ha posat el punt final a este nou projecte conjunt fruit de la col·laboració d'estes dos entitats.

 

Durant una setmana, els entrenadors del València Basket i els Worcester Wolves han estat treballant les habilitats basquetbolístiques de 75 jóvens procedents d'Espanya, el Regne Unit i altres països europeus amb l'objectiu de millorar el seu joc, a més de conéixer una cultura baloncestítica diferent. I tot això en anglés, perquè l'experiència d'immersió lingüística de tots els participants per als que este no és el seu idioma matern fora del tot completa.

 

Els integrants del Campus han alternat a més el treball lingüístic i sobre la pista amb altres activitats, com la visita en el dia d'ahir a la ciutat d'Oxford.

 

El balanç de les parts implicades no pot ser més satisfactori. Un èxit participatiu i organitzatiu que provoca que ambdós entitats continuen treballant braç a braç per a futurs projectes.


TAGS: