Aisproyec renova la seua col•laboració amb Valencia Basket, ampliant-la al primer equip femení

27/08/2018

Valencia Basket Club i Aisproyec han arribat a un nou acord de col·laboració, perquè l'empresa de fabricació i muntatge de cambres frigorífiques seguisca formant part de la família de patrocinadors del Club taronja la pròxima temporada.

 

A més d'aparèixer en altres suports publicitaris, el suport d'esta empresa estarà ben present en els protectors de cistella en tots els partits que es disputen en la Fonteta tant en Liga Endesa, com en l'Eurocup. I a més, com a novetat des d'esta temporada, Aisproyec amplia el seu patrocini al primer equip femení, per la qual cosa el logo de la seua empresa apareixerà al costat de l'escut del club i el logotip de la Cultura de l'Esforç també en els encontres com a local de l'equip taronja en la Liga Dia.

 

D'esta forma, Aisproyec amplia una col·laboració iniciada fa ja més de dues dècades i de la qual ambdues parts es troben plenament satisfetes. Com a reconeixement a esta relació comercial, esta empresa va rebre per part del Club en 2017 la categoria de col·laborador +Vint en la sèptima edició del Marketing Meeting VBC.

 

Aisproyec té l'aval de 30 anys d'experiència en els quals s'ha convertit en líder en el sector d'aïllament gràcies al seu coneixement de la importància de la qualitat i amb l'única finalitat d'oferir sempre el millor servei. L'empresa compta amb unes instal·lacions de 15.000 m2 en la qual es busquen les solucions que millor s'adapten a les circumstàncies de cada client amb un projecte estudiat per a cada necessitat.


TAGS: