Tinara Moore: “Hem de guanyar i divertir-nos fent-ho”

27/08/2018

Tinara Moore, ja coneix de primera mà les instal·lacions del seu nou club. La jugadora, que s'incorpora al projecte de València Basket en Lliga Dia, va aterrar ahir en la ciutat, ha visitat en el dia de hui l’Alqueria del Basket i ha pogut xafar per primera vegada el parquet de la Fonteta.

 

La nova pívot taronja, no podia estar més contenta. “Les instal·lacions són genials, molt grans i boniques, totalment noves. La ciutat és increïble, calmada i poc abarrotada” deia.

 

De moment, no ha volgut anticipar-se al que és una temporada que espera que li oferisca moltes alegries. “No espere gens concret, no m'he creat moltes expectatives, vaig en blanc i amb la ment oberta així que estic molt emocionada” expressava respecte a les seues primeres sensacions.

 

Respecte a la temporada que comença, la jugadora té clara la seua filosofia. “Simplement vull guanyar i que ens divertim guanyant, jugant a bàsquet i coneixent les xiques. Construir juntes una cultura guanyadora” augurava.

 

Tinara Moore va tindre l'oportunitat de conéixer al seu nou tècnic, Rubén Burgos, així com a algunes de les seues noves companyes. A més, també va saludar a algunes de les jugadores de planter femení, amb les que va compartir uns minuts durant la seua primera visita a la instal·lació.


TAGS: