El planter de Valencia Basket torna al treball a l’Alqueria

27/08/2018

Després de la parada estiuenca, torna l'acció a la major instal·lació de bàsquet base del continent. Després d'una gran primera temporada, els equips de planter masculí i femení de València Basket han tornat hui als entrenaments iniciant així el seu segon camí en la instal·lació.

 

Treball físic i exercicis en pista per a començar a treballar i tornar a agafar el ritme per a afrontar novament la competició. Fins a 6 equips de planter femení i 5 de planter masculí completaran en el dia de hui les seues primeres sessions de treball de la temporada, unint-se així a l'equip EBA, el primer a reprendre els entrenaments.

 

Sempre davall els valors de la Cultura de l'Esforç, els jugadors i jugadores del planter taronja buscaran seguir desenrotllant-se i superant els objectius aconseguits la temporada inicial de la casa del bàsquet de formació europeu.

 

Pendent quedarà la tornada al treball dels equips d'Escola, que a partir del pròxim dia 3, començaran també a treballar de cara a la tornada de la competició.


TAGS: