Estos són els 5 finalistes del “taronja més taronja” per a viure la presentació junt amb el VBC

17/09/2018

Finalitzada la primera fase del concurs, València Basket ja ha triat les 5 fotos que es disputaran el premi final del concurs. Esta mateixa vesprada, des de les 17 hores, i fins a les 12 hores de dijous que ve dia 20, s'obri el període de votació per a triar al #TaronjaMesTaronja.

 

El guanyador del concurs tindrà un inoblidable doble premi. D'una banda, en la presentació un a un de tots els jugadors i jugadores, tindrà la seua eixida particular, amb la gran ovació de la Fonteta, a més de posar en la tarima en la gran foto de família junt amb els equips. Per si açò fora poc, quan a continuació es jugue el partit ant Divina Seguros Joventut, podrà viure-ho en la banqueta junt amb la resta de la primera plantilla masculina.

 

Estos són les 5 fotos finalistes del concurs, i la seua història:

 

Per exemple, en el cas de Pablo Navarro, “porte anant a la Fonteta des que guanyem la Copa del Rei, ja anava amb el meu iaio. Tota la vida he estat enganxat al bàsquet i al València Basket. Tinc fins a tatuatges!”

 

Per a Mari Carmen Sáez, “és un moment molt especial, molt embarassada i guanyant la lliga just eixe dia. Em van preguntar si volia descansar i jo vaig dir que no, que eixe era un dia que podia ser molt especial”.

 

En el cas de Marta García, "fa 4 anys que sóc abonada, però ja fa anys que anava amb entrades o passes d'amics. He viatjat a altres ciutats amb l'equip i ara tampoc em perd els de les xiques. Les barbes de la Fonteta donen molt joc, i ens vam fer la foto per a riure un ratet"

 

En el cas de Joan Baptiste Alcaraz, “és una qüestió familiar, sempre he anat amb el meu germà, que ve d'Oliva i es fa 80 quilòmetres. Nosaltres transmetem açò des de la família, com al meu fill, i això ho transmet en la foto”.

 

Finalment, Juan del Camp Biosca, en el centre de la seua imatge, compte que, “la foto és del dia que guanyem la lliga, sempre vaig amb esta parella a la Fonteta, i amb ells també correm en el Running Team. Signifiquen molt per a mí”.

 

És hora de votar, entra en el següent enllaç i vota per la teua foto favorita:

https://pr.easypromosapp.com/entries/831012


TAGS: