Tamara Abalde i Joy Adams presentades en L’Alqueria del Basket

18/09/2018

La jugadora internacional Tamara Abalde (1.91, Ferrol, 06/02/1989, 29 anys) i la aler americana Joy Adams (1.80, Orland, 28/05/1993, 24 anys) han sigut presentades oficialment com noves jugadores taronja en l’Alqueria del Basket. Les noves jugadores han estat acompanyades en l'acte pel president de València Basket, Vicente Solá, a més de Nicolás Barber, director general de Delikia.

 

Va ser Nicolás Barber, l'encarregat d'obrir l'acte. “Vull donar l'enhorabona per l'ascens i pel projecte en la màxima categoria, així com per les instal·lacions. Volem ratificar el suport de Delikia, estem molt còmodes en esta casa, l'esport femení va l'ADN de l'empresa, hem centrat tots els esforços en l'equip femení i volem tornar al lloc de què mai vam haver d'anar-nos-en, a ser el millor club d'Espanya i un dels millors d'Europa” pronosticava.

 

Vicente Solá, va agrair el suport a Delikia i es va mostrar orgullós de la col·laboració, al mateix temps que va voler donar la benvinguda a les dos jugadores: “La vostra experiència i les vostres ganes ajudaran molt al nostre projecte. Confiem plenament en vosaltres. Vos desitge molta sort i estic segur que molt prompte notareu la calor de la nostra afició, perquè ja formeu part de la Família Taronja”.

 

“El projecte és molt il·lusionant, estic especialment contenta d'estar ací. En l'equip s'està notant la il·lusió de posar tot el que tenim perquè siga una gran temporada i donant passos i fent les coses amb cautela com s'està fent podem tornar a València a l'elit del basket” deia Tamara Abalde.

 

Per la seua banda Joy Adams també es va mostrar molt agraïda per l'oportunitat. “Estic molt contenta d'estar ací i de formar part d'esta gran organització. Així que només vull donar les gràcies per l'oportunitat i per poder competir amb les meues companyes cada dia i treballar dur” expressava.


TAGS: