L’Alqueria del Basket acollirà el primer Adidas Next Generation Tournament 18-19

18/09/2018

L’Alqueria del Basket fa un pas més com la casa del bàsquet europeu de formació. La major instal·lació de bàsquet del continent, acollirà el millor bàsquet sub18 del continent. Del 28 al 30 de desembre, l’Alqueria acollirà el primer torneig classificatori Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament.

 

Este prestigiós torneig que organitza l'Eurolliga des de 2003, reunix als millors equips júnior europeus. Un total de 32 equips competixen en quatre tornejos classificatoris. El guanyador de cada un d'ells s'assegura un lloc en la fase final de 8 equips que disputen junt amb altres 4. Aquesta fase final es disputarà a Vitoria paralelament a la de l’Eurolliga.

 

La de València, amb la participació de l'equip júnior de València Basket, serà la primera cita en el calendari. Munich, Kaunas i Belgrado seran les altres ciutats que alberguen tornejos classificatoris del 25-27 de gener, del 8-10 de febrer i del 22-24 de febrer respectivament.

 

El torneig gaudix d'un gran prestigi internacional, cosa que s'evidencia veient alguns dels MVP de les anteriors edicions. En la temporada 12-13, el mateix Alberto Abalde va obtindre eixa designació després de proclamar-se campió Joventut de Badalona. Luka Doncic o Dario Saric entre altres, són alguns dels jugadors que també van obtindre el reconeixement en edicions anteriors.

 

L’Alqueria del Basket, tornarà a portar de nou, el millor bàsquet europeu de formació a València. Els aficionats tindran l'oportunitat de conéixer de primera mà, als majors talents del futur.


TAGS: