Valencia Basket i Luanvi presenten les equipacions per a la Temporada 2018-19

20/09/2018

Valencia Basket i Luanvi han presentat esta nit les equipacions que lluiran tots els equips del Club valencià durant la temporada 2018-19. L'acte ha tingut lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket, espai que el Club ha triat per a commemorar el primer aniversari de la seua inauguració que serà el pròxim 27 de setembre.

 

La col·lecció ha sigut introduïda pel president de Luanvi, Vicente Tarancón i presentada a ritme de la música, per jugadors i jugadores dels primers equips i de l'escola del Valencia Basket, que han exercit d'improvisats models.

 

L'esdeveniment ha comptat amb l'assistència, com a privilegiats espectadors, dels xiquets i xiquetes que componen els més de 50 equips de L’Alqueria, així com familiars, directius, patrocinadors i aficionats que han presenciat la presentació, fins a un total de prop d'1.000 persones.

 

El lema de la Cultura de l'Esforç dominarà per huitena temporada consecutiva en les equipacions de l'entitat taronja, renovant el compromís del Club i el seu mecenes per la divulgació d'uns valors que col·laboren al creixement esportiu i humà dels joves i de la societat.

 

Els jugadors i jugadores van presentar les equipacions que lluiran en la Liga Endesa, 7DAYS Eurocup, Liga Femenina i les categories de formació de L’Alqueria. La primera equipació continuara amb el seu identificatiu color taronja però amb to diferenciat entre la part davantera i l'esquena. La segona equipació presenta la novetat d'un verd profund creuat per línies blanques, i per a la tercera equipació, destinada només per a Europa, Luanvi ha apostat per un nou rosa pal.

 

Tant les equipacions de joc de Liga Endesa i Liga Femenina, com les d'entrenament i passeig, que també han sigut presentades, estaran disponibles en la Botiga oficial del club a partir del dia del partit de presentació, açò és, el diumenge 23 de setembre.


TAGS: