MILAR busca davant de LDLC Asvel a dos taronja per a guanyar un patinet elèctric

01/10/2018

El debut oficial a casa esta temporada davant de LDLC Asvel en la 7Days Eurocup (dimarts 2, 20:45h, Fonteta, Teledeporte) tindrà un al·licient més amb l'animació que MILAR ha preparat. A través de les Xarxes Socials oficials del Club, buscarem dos finalistes que es jugaran emportar-se de la Fonteta el gran regal que MILAR ha preparat per a ells: un patinet elèctric SK Urban 2.0 valorat en prop de 300 euros. A més d'este premi, es llançaran a les grades centenars de regals de merchandising d'esta marca.

 

Busquem dos finalistes en les nostres Xarxes Socials

Els dos aspirants per a aconseguir el patinet per cortesia de MILAR eixiran de dos concursos que realitzarem en les nostres Xarxes Socials oficials esta mateixa vesprada. Els finalistes seran els més ràpids a contestar les preguntes que formularem en la nostra pàgina de Twitter i competiran sobre les taules de la Fonteta durant el partit davant Unicaja per a emportar-se el premi. A més, durant el partit, tindrà lloc en pista una exhibició dels patinets.

 

Horaris

Dilluns 1, 18:00h: Twitter

Dilluns 1, 19:00h: Twitter

 

Els 1000 primers tenen camiseta

Els primers 1000 a entrar este pròxim dimarts a la Fonteta ho faran amb regal, una camiseta taronja cortesia de MILAR per a sentir de prop els teus colors.

 

Fullets i zepelí

MILAR repartirà els seus fullets en els seients per a mantindre els nostres aficionats informats de les seues últimes ofertes. A més, no faltarà el zepelí de MILAR, que sobrevolarà el sostre de la Fonteta durant tot el partit.


TAGS: