Jon Stefansson: “L’Alqueria és molt important per al futur del bàsquet en València”

01/10/2018

Jon Stefansson, exjugador de Valencia Basket en dos etapes distintes, va visitar L’Alqueria del Basket amb el seu actual equip, el KR de Reykjavik, per a realitzar distints entrenaments i mesurar-se als jugadors d'Europrobasket en un partit amistós.

 

Es tractava de la primera ocasió en què el jugador islandés visitava L’Alqueria, ja que esta es va inaugurar després de la seua eixida del club. Stefansson i els seus companys, van conéixer al detall una instal·lació que els va sorprendre des de l'inici.

 

“Estic molt content de tornar ací, és com ma casa. L’Alqueria del Basket són les millors instal·lacions d'Europa, segur. València Basket i la ciutat poden estar orgullosos d'este projecte. És molt important per al futur del bàsquet en Valencia” deia el jugador.

 

Per un altre costat reconeixia la importància que el seu equip puga treballar en la casa del bàsquet de formació europeu. “És molt especial per a mi estar ací. Per a mi i per al meu equip. És una gran experiència per als jugadors, veure estes instal·lacions i veure este món de basket professional. És algo que no tenim a Islàndia. És un altre nivell. És important per a ells veure com funciona este món” assegurava.

 

Els jugadors van completar uns quants dies treballant sobre el parquet de la instal·lació, mentres Jon Stefansson comprovava en primera persona la magnitud d'una de les grans apostes del club des que el vestira com taronja.

 


TAGS: