A la venda les entrades per a l'Open Day de Torrejón i per a la Jornada 3 de Lliga Endesa a Múrcia

02/10/2018

Els aficionats de València Basket ja poden adquirir les seues entrades per a presenciar en directa l'històrica estrena de l'equip femení en la màxima categoria nacional (Dissabte 13, 18h, Pavelló Jorge Garbajosa, Torrejón d'Ardoz) a més de la jornada 3 de la Lliga Endesa a Múrcia (Domingo 7, 17h, Palau dels Esports, Múrcia)

 

L'Open Day, primera jornada de la competició que acull tots els partits en una seu neutra, se celebrarà esta temporada a Torrejón (Madrid) i allí València Basket debutarà en la competició davant del vigent campió, Perfumerias Avenida de Salamanca.

 

Els interessats a presenciar el partit en la capital, poden adquirir les seues entrades a un preu de 6€. Per eixa quantitat, s'aconseguirà una entrada per a la sessió vespertina del dissabte 13 d'octubre, en ella s'inclou a més del partit de València Basket, que es disputarà a les 18h, el partit que mesurarà a Quesos el Pastor i RPK Araski a les 20:15h.

 

Les entrades ja es poden adquirir en les oficines de València Basket, de 9:30 a 14 del matí i de 16 a 20h fins a divendres que ve 5 d'octubre a les 14h. Els interessats a presenciar més partits a més de la sessió vespertina del dissabte, poden sol·licitar informació respecte d'això en les mateixes oficines.

 

A la venda les entrades per al partit a Múrcia

També a la venda des de hui les entrades per a veure el partit de la Lliga Endesa que València Basket disputarà en la pista d'UCAM Múrcia este diumenge 7 d'octubre a les 17 hores. Les entrades estan disponibles des d'este mateix moment al preu de 10 euros ja es poden adquirir en les oficines de València Basket, de 9:30 a 14 del matí i de 16 a 20h o cridant al 963957084 fins a divendres que ve 5 d'octubre al descans del partit davant el Real Madrid.


TAGS: