A la venta les entrades per al debut en la Fonteta de Valencia Basket en Lliga Dia

03/10/2018

València Basket posa a la venda les entrades per al primer partit oficial que disputarà en la temporada 2018-19 en la Fonteta, el de la jornada 3 de Lliga Dia davant de Spar Citylift Girona (diumenge 21, 13:00h, Fonteta). Les entrades estan disponibles des de 5 euros.

 

Preu únic

L'Abonament Femení serà de seient lliure per a la temporada 2018/19. Per tant, els aficionats podran situar-se en la zona que preferisquen, inclòs l'anell inferior, per a viure els partits el més prop possible. No es reservaran localitats. Per a esta trobada, les entrades tindran un preu únic de 5 euros.

 

Horaris confirmats

Valencia Basket obrirà la Lliga Dia mesurant-se a Torrejón a Perfumerías Avenida a les 18h de dissabte que ve dia 13 en l'Open Day. El partit ho retransmetrà Teledeporte. La segona jornada la disputarà a domicili el dia 17 a les 20h en la pista de Lointek Gernika Bizkaia. Després de rebre a Spar Citylift Girona en la Fonteta, les taronja es mesuraran a domicili a IDK Gipuzkoa el dia 27 a les 18h.

 

Partit inclòs en l'abonament combinat

Els abonats que van adquirir l'abonament combinat per a la present temporada, tenen el partit inclòs en el seu abonament, per la qual cosa no cal retirar entrades per a presenciar el dolc. El seient serà lliure igualment, per la qual cosa els assistents poden triar la zona des de la que presenciar la trobada.


En horari d'oficina

Els aficionats poden adquirir les seues entrades de 9:30 a 14h i de 16 a 20h en les oficines del club, a més de fer-ho a través de la web www.valenciabasket.com. Per a més informació queda a disposició el telèfon 902 33 00 40.

 


TAGS: