Álvaro Galán protagonitzarà la segona jornada oberta de formació d'entrenadors

10/10/2018

València Basket organitza dimecres que ve a les 20:30h la seua segona jornada oberta de formació d'entrenadors de la temporada, una xarrada que tornarà a tindre lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket. Esta segona edició tractarà “I açò de la psicologia en el món de l'esport, per a qué?” i serà una ponència protagonitzada per Álvaro Galán, president de la Federació ASPACE Madrid i de la Federació Madrilenya d'Esports de Paràlisi Cerebral.

 

La xarrada, compta amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.

 

Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades obertes de formació, poden enviar un mail sol·licitant-ho a prensa@alqueriadelbasket.com.


TAGS: